PRODÁM LEHÁTKO NA VŠE
2 posters
Strana 1 z 1
PRODÁM LEHÁTKO NA VŠE
prodám lehátko na pedikúru, kosmetiku i masáže, koupeno v říjnu 2009. Výborně dílensky zpracované hydraulické křeslo s nastavitelnou výškou. Křeslo je navíc otočné (doleva i doprava od základny) s možností aretace v požadované pozici. Silné polstrování poskytne Vašim zákazníkům maximální komfort.
Jednoduše nastavitelná zádová a nožní sekce. Nožní sekce lze prodloužit od 48 do 66cm. Nastavitelný úhel sedáku. Odnímatelná pokrývka v zádovém dílci (po vyjmutí otvor na obličej). Jednoduše odnímatelné opěrky na ruce.
Délka zádové opěry 70cm, délka sedáku 52cm, délka nožního dílce 48-66cm.
Nastavení úhlu sedáku z vodorovného sklonu do cca 75stupňů.
nepoškozené, v záruce, VLASTNÍ ODVOZ !!
Délka: 170-188 cm
Šířka: 65 cm
Výška: 60-80 cm
Jednoduše nastavitelná zádová a nožní sekce. Nožní sekce lze prodloužit od 48 do 66cm. Nastavitelný úhel sedáku. Odnímatelná pokrývka v zádovém dílci (po vyjmutí otvor na obličej). Jednoduše odnímatelné opěrky na ruce.
Délka zádové opěry 70cm, délka sedáku 52cm, délka nožního dílce 48-66cm.
Nastavení úhlu sedáku z vodorovného sklonu do cca 75stupňů.
nepoškozené, v záruce, VLASTNÍ ODVOZ !!
Délka: 170-188 cm
Šířka: 65 cm
Výška: 60-80 cm
Re: PRODÁM LEHÁTKO NA VŠE
Ahoj, proč prodáváš?
Potřebuješ masážní?
Koukala jsem ti na ceník a máš tedy nízké ceny za ošetření.
Potřebuješ masážní?
Anonymní- Anonymní
No právě že chci aby bylo jen na kosmetiku. Jak to tam má rozdělený ty nohy, je to naprd, musím vždycky štelovat dvě strany. A je docela široké, mám tu málo místa, fotku nevím, jak dát, ale už mám na něj zájemkyni, tak už to je asi zbytečné.
No s těma cenama to není žádná sláva, ale připadne mi že už tak jim to připadne hodně
No s těma cenama to není žádná sláva, ale připadne mi že už tak jim to připadne hodně
A za kolik děláš ty Marki třeba tu mikrodermabrazi? a ten bezoperační lifting?Markymark napsal:Ahoj, proč prodáváš?
Potřebuješ masážní?
cca 580 Kč, nyní se chystám zdražit(pro nové klientky), časově cca 75 min.Vracím se po mateřské, kosmetika šla nahoru a z dermabraze mě festově bolí ruce.
Anonymní- Anonymní
Já mikrodermabrazi dělám 60min. Když ji dělám, tak už nemasiruji, MDB je už sama takovou hloubkovou masáží, jinak čistě jen broušení dělám 15min. Mě zatím ruce nebolí, ale také ji dělám docela často. Je to super věcička a co jsi ještě kupovala za přístroje, kdesi jsem teď četla, že máš dva objednané?Markymark napsal:cca 580 Kč, nyní se chystám zdražit(pro nové klientky), časově cca 75 min.Vracím se po mateřské, kosmetika šla nahoru a z dermabraze mě festově bolí ruce.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: