Paleta 98 stínů RUBY ROSE
4 posters
Strana 1 z 1
Re: Paleta 98 stínů RUBY ROSE
Ahoj můžeš mi prosím poslat foto. A můžu se zeptat na důvod prodeje?? Sou stíny trvanlivé?
kosmetikaprosec@centrum.cz
kosmetikaprosec@centrum.cz
Ráda bych, ale neumím foto vložit, jedině foto do profilu. Jestli mi dáte maily, tak vám to pošlu tam.
Prodávám je z toho důvodu, že si budu pořizovat z dekorativní kosmetiky Stage, protože tam jsou i matné stíny a navíc chci pracovat se Stage, vyhovuje mi. Ruby Rose paleta má pouze perleťové stínky. Jinak stíny drží dobře, vše ok, jsem s ní spokojená. Jen chci prostě pracovat se Stage. Tuhle paletku už skoro nepoužívám, jen když potřebuji více barev. Myslím, že jsem vše zodpověděla
Prodávám je z toho důvodu, že si budu pořizovat z dekorativní kosmetiky Stage, protože tam jsou i matné stíny a navíc chci pracovat se Stage, vyhovuje mi. Ruby Rose paleta má pouze perleťové stínky. Jinak stíny drží dobře, vše ok, jsem s ní spokojená. Jen chci prostě pracovat se Stage. Tuhle paletku už skoro nepoužívám, jen když potřebuji více barev. Myslím, že jsem vše zodpověděla
https://cosmetics.forumczech.com/informace-pro-stale-f35/vkladani-fotek-t377.htm tady je vlákno jak je dostat sem, takže prosím tě, vyzkoušej si to, díky
Jasná věc, až budu zdravá, tak dodám fotku, teď se do salonu nedostanu.
Nebojte ženský, všechno bude. Jsem zvědavá, jestli si nakonec nějaká koupí Ráda bych si jí nechala, ale budu kupovat novou a potřebuji každou korunu
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: