Koupím ohřívací přístroj
3 posters
Strana 1 z 1
Koupím ohřívací přístroj
Holky,
prosímvás, nevíte některá, kde by se dal sehnat ohřívací přístroj s termostatem, něco jakoí ohřívač na kojenecké lahve, ale širší průměr aspoň 12 cm? Potřebuju to na tu cukrovou pastu a na čokoládu, abych tam mohla strčit celý ten plastový kelímek.
Díky za tipy.
prosímvás, nevíte některá, kde by se dal sehnat ohřívací přístroj s termostatem, něco jakoí ohřívač na kojenecké lahve, ale širší průměr aspoň 12 cm? Potřebuju to na tu cukrovou pastu a na čokoládu, abych tam mohla strčit celý ten plastový kelímek.
Díky za tipy.
Re: Koupím ohřívací přístroj
No Marci to ti ta pani co te skolila mela prodat k tomu.Ja to tak mam je to sada cukrova pasta,ohrivac,rukavice atd...
Tak nevim proc skoli a nemaji zbozi urcene k tomu.
Valentina napsal:No Marci to ti ta pani co te skolila mela prodat k tomu.Ja to tak mam je to sada cukrova pasta,ohrivac,rukavice atd...
Mohla bys mi to objednat ten ohřívač? Kolik to stojí? Jaký to má průměr? Díky.
Kolik ma tva cuk.pasta gr.Musim to zjistit, nebot my to mame u toho.Pak ti napisu ok
Pasta je 850 g, průměr kelímku je 9,5 cm.Valentina napsal:Kolik ma tva cuk.pasta gr.Musim to zjistit, nebot my to mame u toho.Pak ti napisu ok
Marci, já ten ohřívač mám. Když jsem dělala kurz u paní Katonové na cukrovou pastu, musela jsem si koupit celou startovací sadu, kde ten ohřívač byl.
Já ho ale vůbec nepoužívám, nikdy jsem na něm nevychytala tu správnou teplotu, aby měla pasta vyhovující konzistenci. Pastu ohřívám v mikrovlnce, je to mnohem rychlejší a lepší.
Ale jestli chceš, možná bych ti ho i přenechala.
Já ho ale vůbec nepoužívám, nikdy jsem na něm nevychytala tu správnou teplotu, aby měla pasta vyhovující konzistenci. Pastu ohřívám v mikrovlnce, je to mnohem rychlejší a lepší.
Soňa napsal:Marci, já ten ohřívač mám. Když jsem dělala kurz u paní Katonové na cukrovou pastu, musela jsem si koupit celou startovací sadu, kde ten ohřívač byl.
Díky, Soni, ještě mi napíše Valentina, tak pak se domluvíme.
Marci bude lepsi, kdyz to koupis od Soni.Ja bych to musela objednat z rakouska musela bys zaplatit postove.Myslim ze bys to mela levnejsi od Soni
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: