??? ??????????????????????????????
+3
Engele
Valentina
Christina
7 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: ??? ??????????????????????????????
dnes jsem promazala další část těch , které sem chodí jen načumovat a nebo vůbec ne. stále si zřejmě nikdo z nově příchozích nečte úvodní dopis, kdy prosím o vyplnění údajů, takže asi budu o mnoho přísnější, už v zájmu vás všech. za čož samozřejmě díky;))
Já bych taky byla pro , aby zde neměl přístup laik třeba bez Osvědčení, či koncese. Jedině na základě zaslání těchto papírů povolit přístup. A pokud se nezapojuje třeba tři měsíce, tak po dvou výzvách ji vypustit.
Kolikrát by si člověk víc tzv. "hodil hubu na špacír", ale co my víme kdo nás tady čte?? Třeba na dámě jsou uzamčené a uzavřené diskuse, kde vás už nevemou a jsou tam kolikrát jen amatéři. Takže ani nevíte co se tam řeší.
Kolikrát by si člověk víc tzv. "hodil hubu na špacír", ale co my víme kdo nás tady čte?? Třeba na dámě jsou uzamčené a uzavřené diskuse, kde vás už nevemou a jsou tam kolikrát jen amatéři. Takže ani nevíte co se tam řeší.
podle mě stačí oněch 14 dní, pokud chci diskutovat, tak se můžu úpro začátek představit, to dělá málokdo. osvědčení mi přišlo jedno, ale zase vycházím z www stránek, některé znám osobně, takže jsem ochotná přimhouřit oko, jinak to peru ven;). samozřejmě, že platí, pokud přivedete známého a ještě se nerozkouká , tak stačí říct;)
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: